Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avodamok
avodamok
Vloženo 14. 6. 2016
Líbí se mi
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Maslo
120 g
Trstinovým cukor
220 g
Vanilkový cukor
1 ks
Citrónová kôra
1 lžička
Citrónová šťava
1 lžíce
Mlieko
3 dcl
Múka polohrubá
450 g
Prášok do pečiva
1 ks
Jahody
300 g
Smotana na šľahanie
1 ks

Jahodové mini babovečky

avodamok
avodamok
Vloženo 14. 6. 2016
Líbí se mi
Jahodové mini babovečky
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Maslo
120 g
Trstinovým cukor
220 g
Vanilkový cukor
1 ks
Citrónová kôra
1 lžička
Citrónová šťava
1 lžíce
Mlieko
3 dcl
Múka polohrubá
450 g
Prášok do pečiva
1 ks
Jahody
300 g
Smotana na šľahanie
1 ks

Jahodové mini babovečky

Zmäknuté maslo vymiešame a polovicou cukru,vanilkovým cukrom,nastrúhanou cit.kôrou a žĺtkami do peny.Bielka vyšľaháme zo zvyšným cukrom a lyžicou cit.štavy na tuhý sneh,ktorý zľahka vmiešame do žĺtkovej peny.Potom striedavo primiešame preosiatu múku a kypriacim práškom a mliekom.Formičky na bábovku potrieme olejom a posypeme strúhankou.Naplníme len do dvoch tretín a vtácame polovičky jahôd.Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňoch asi 30 minút.Po upečení necháme vychladnúť vo formičkách a potom vyklopíme.Ozdobíme vyslahanou šľahačkou a jahodami.   

30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Maslo
120 g
Trstinovým cukor
220 g
Vanilkový cukor
1 ks
Citrónová kôra
1 lžička
Citrónová šťava
1 lžíce
Mlieko
3 dcl
Múka polohrubá
450 g
Prášok do pečiva
1 ks
Jahody
300 g
Smotana na šľahanie
1 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
RůžaV
RůžaV 16. 3. 2021

super

Odpovědět
januska28
januska28 29. 10. 2020

krasne

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 17. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 12. 5. 2020

super

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

dobrota

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
99 358
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.