Překvapte: Zeleninový tatarák z restovaných žampionů
Už jste někdy jedli výživný a nízkokalorický tatarák? Tak tady ho máte. Jednoduchý, rychlý a jedinečný. Jinými slovy se tento zeleninový tatarák popsat nedá, ten prostě musíte vyzkoušet! Je perfektní na klasické topince s česnekem, ale stejně dobře chutná třeba na celozrnné bagetce. Hodí se jako rychlá chuťovka i skvělé pohoštění pro každého.
- Na cca 2 jarních cibulkách lehce orestujeme žampióny, přidáme mletý kmín, tymián a necháme je chvíli dusit aby byly měkké. Trvá to cca 10 min.
- Podušené žampióny (bez vydušené šťávy) rozmixujeme do struktury tataráku. Přidáme čerstvou najemno nakrájenou jarní cibulku a ostatní ingredience. Vše dobře promícháme a případně si vyladíme chutě podle sebe.
- Nejvíc chutná vychlazený na počesnekované topince z chleba
Více receptů tady
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
super
Zaujímavý recept
pěkný recept
super
Super