Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

LaCuketa
LaCuketa
Vloženo 11. 7. 2016
Líbí se mi
10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
žampiónů
500 g
olivový olej nebo v neveganské formě máslo Ghi
1 lžička
jarní cibulky
3 ks
stroužky česneku
3 ks
amino omáčky Barbeque (sójové omáčky)
2 lžíce
mletého kmínu
1 lžička
hořčice
1/2 lžíce
dýňového kečupu
1/2 lžíce
mleté papriky
1/2 lžička
kurkumy
1/2 lžička
sušených krájených rajčat
2 lžíce
neaktivovaného droždí do pomazánek
1 lžíce
sůl a pepř na dochucení
1 špetka
chilli podle chuti
1 špetka
čerstvý tymián
1 špetka

Překvapte: Zeleninový tatarák z restovaných žampionů

LaCuketa
LaCuketa
Vloženo 11. 7. 2016
Líbí se mi
Překvapte: Zeleninový tatarák z restovaných žampionů
10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
žampiónů
500 g
olivový olej nebo v neveganské formě máslo Ghi
1 lžička
jarní cibulky
3 ks
stroužky česneku
3 ks
amino omáčky Barbeque (sójové omáčky)
2 lžíce
mletého kmínu
1 lžička
hořčice
1/2 lžíce
dýňového kečupu
1/2 lžíce
mleté papriky
1/2 lžička
kurkumy
1/2 lžička
sušených krájených rajčat
2 lžíce
neaktivovaného droždí do pomazánek
1 lžíce
sůl a pepř na dochucení
1 špetka
chilli podle chuti
1 špetka
čerstvý tymián
1 špetka

Překvapte: Zeleninový tatarák z restovaných žampionů

Už jste někdy jedli výživný a nízkokalorický tatarák? Tak tady ho máte. Jednoduchý, rychlý a jedinečný. Jinými slovy se tento zeleninový tatarák popsat nedá, ten prostě musíte vyzkoušet! Je perfektní na klasické topince s česnekem, ale stejně dobře chutná třeba na celozrnné bagetce. Hodí se jako rychlá chuťovka i skvělé pohoštění pro každého.

 

  1. Na cca 2 jarních cibulkách lehce orestujeme žampióny, přidáme mletý kmín, tymián a necháme je chvíli dusit aby byly měkké. Trvá to cca 10 min.
  2. Podušené žampióny (bez vydušené šťávy) rozmixujeme do struktury tataráku. Přidáme čerstvou najemno nakrájenou jarní cibulku a ostatní ingredience. Vše dobře promícháme a případně si vyladíme chutě podle sebe.
  3. Nejvíc chutná vychlazený na počesnekované topince z chleba 

 

Více receptů tady

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
žampiónů
500 g
olivový olej nebo v neveganské formě máslo Ghi
1 lžička
jarní cibulky
3 ks
stroužky česneku
3 ks
amino omáčky Barbeque (sójové omáčky)
2 lžíce
mletého kmínu
1 lžička
hořčice
1/2 lžíce
dýňového kečupu
1/2 lžíce
mleté papriky
1/2 lžička
kurkumy
1/2 lžička
sušených krájených rajčat
2 lžíce
neaktivovaného droždí do pomazánek
1 lžíce
sůl a pepř na dochucení
1 špetka
chilli podle chuti
1 špetka
čerstvý tymián
1 špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 13. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět
Luu2
Luu2 23. 11. 2019

Super

Odpovědět
Jasper
Jasper 26. 8. 2019

Hmmm ten vypadá luxusně

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 414
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.