Zdravý lilkový tatarák, bezkepkový a veganský

Vytisknout recept
Lilek oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit.
Potom otřeme vlhkost a nakrájíme na kostičky.
Promícháme s olejem a česnekem a dáme péct na 45 minut.
Pak přidáme nakrájenou cibuli, hořčici a koření a zlehka pomixujem.
Nakonec vmícháme rajčatovou šťávu, případně dosolíme.
1ks - Lilek
ks - Olivový olej
5ks - Česnek stroužky
1ks - Cibule
1lžíce - Hořčice Dijonská
ks - Mletá paprika, sůl, pepř
5lžíce - Rajčatová šťáva
příprava - 10
vaření - 45
Kategorie Chuťovka
Uvařila AntonínMikeška

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account