Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Martina Antalová
Vloženo 30. 5. 2021
Líbí se mi
20 min.
Příprava
140 min.
Vaření
9 porcí
Ingredience
Vepřový bok
1500 g
Vepřové plecko
1500 g
Cibule
1000 g
Česnek
10 stroužek
Mletý kmín
1 lžíce
Sůl
3 lžíce
Mletý pepř
1 lžíce
Chilli koření
1 lžička
Kari koření
1 špetka
Sádlo
4 lžíce

Zavařené masíčko

avatar
Martina Antalová
Vloženo 30. 5. 2021
Líbí se mi
Zavařené masíčko
20 min.
Příprava
140 min.
Vaření
9 porcí
Ingredience
Vepřový bok
1500 g
Vepřové plecko
1500 g
Cibule
1000 g
Česnek
10 stroužek
Mletý kmín
1 lžíce
Sůl
3 lžíce
Mletý pepř
1 lžíce
Chilli koření
1 lžička
Kari koření
1 špetka
Sádlo
4 lžíce

Zavařené masíčko

Do pekáče s rozehřátým sádlem vložím pokrájenou cubuli a orestuji dozlatava. Přidám všechno pokrájené maso, rozmačkaný česnek, sůl a vše koření. Promíchám, podliji vodou asi 300 ml, pekáč přiklopím a peču v troubě při 190°C 50 minut. Pekáč odklopím a peču ještě 20 minut dozlatava. Teplé maso dávám do sklenic (cca 300ml) asi 2 cm od okraje, zaliji vypečenou šťávou, uzavřu víčkem, steriluji při 90°C 70 minut. Maso je výborné na chleba.

20 min.
Příprava
140 min.
Vaření
9 porcí
Ingredience
Vepřový bok
1500 g
Vepřové plecko
1500 g
Cibule
1000 g
Česnek
10 stroužek
Mletý kmín
1 lžíce
Sůl
3 lžíce
Mletý pepř
1 lžíce
Chilli koření
1 lžička
Kari koření
1 špetka
Sádlo
4 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Luu2
Luu2 22. 6. 2021

nezkoušela jsem ještě

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 3. 6. 2021

MŇAM

Odpovědět
lemur
lemur 31. 5. 2021

Moc dobré.

Odpovědět
avatar
Martina Antalová 31. 5. 2021

Je to fakt chuťovka

Kahomar
Kahomar 30. 5. 2021

dobrota, také jsem čas od času dělávala

Odpovědět
avatar
Martina Antalová 31. 5. 2021

U nás všichni zbožňují

hudlenka
hudlenka 30. 5. 2021

mňam

Odpovědět
avatar
Martina Antalová 31. 5. 2021

Mňamka

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
100 201
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.