Tvarohovo-tuňáková pomazánka. Zavzpomínejte na dětství!

Vytisknout recept
Tato pomazánka je skvělá jak k snídani tak i k svačině. Navíc má velmi dobré nutriční hodnoty, pokud pomazánku doplníte jako já o žitný chléb bude se hodit do zdravého jídelníčku. 😉
Postup přípravy
  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Stejně tak nakrájíme i kyselé okurky.
  2. Do misky dáme scezeného tuňáka. Přidáme tvaroh, lžíci žervé (můžete nahradit klasickým máslem, ale nedoporučuji to, zvedla by se hodnota tuků), nakrájenou cibuli a okurky.
  3. Vše promícháme a můžeme podávat. 
Dobrou chuť!
 
Ještě více tipů a receptů, ale hlavně nutriční hodnoty a ceny pokrmů, najdete na mém blogu www.mysimpledish.cz

1ks - Tuňák ve vlastní šťávě
125g - Měkký tvaroh
1lžíce - Žervé
1/2ks - Menší cibule
2ks - Kyselé okurky
příprava - 5
vaření - -
Kategorie Chuťovka
Uvařila VeronikaMalcová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account