Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Radka7
Radka7
Vloženo 6. 6. 2015
Líbí se mi
15 min min.
Příprava
120 min min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Hladká mouka
470 g
Vlažná voda
270 ml
Sušené droždí
25 g
Rozpuštěné sádlo
70 g
Sůl
2 lžička
Cukr
1 lžička

Rohlíky, které se vždy povedou

Radka7
Radka7
Vloženo 6. 6. 2015
Líbí se mi
Rohlíky, které se vždy povedou
15 min min.
Příprava
120 min min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Hladká mouka
470 g
Vlažná voda
270 ml
Sušené droždí
25 g
Rozpuštěné sádlo
70 g
Sůl
2 lžička
Cukr
1 lžička

Rohlíky, které se vždy povedou

Doma pečeným rohlíkům se nic nevyrovná. S máslem a domácím džemem jsou hvězdou každé nedělní snídaně!

Suroviny vložíme do nádoby pekárny a necháme vypracovat a nakynout těsto. Pokud nemáme pekárnu, připravíme klasické knuté těsto.

Nakynuté těsto rozdělíme na 10 stejných kousků, každý zformujeme do kulatého bochánku.

Bochánek rozválíme na oválek a smotáme.

Na plechu vyloženém papírem na pečení necháme rohlíky ještě 10-15 minut dokynout. Pak je potřeme

mlékem a vložíme do trouby vyhřáté na 220 stupňů Celsia. Pečeme dozlatova asi 15 minut.

15 min min.
Příprava
120 min min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Hladká mouka
470 g
Vlažná voda
270 ml
Sušené droždí
25 g
Rozpuštěné sádlo
70 g
Sůl
2 lžička
Cukr
1 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
RůžaV
RůžaV 14. 3. 2021

Odpovědět
januska28
januska28 27. 10. 2020

super

Odpovědět
Duch
Duch 28. 5. 2020

Super

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 17. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 11. 5. 2020

Super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
98 198
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.