Rajčatová Bruschetta

Vytisknout recept
Když si chci zavzpomínat na dovolenou v Itálii, pak kromě pizzy si děláme Bruschetty.
 
Postup:
Rajčata rozkrojíme na půl a vydlabeme vnitřek, poté je nakrájíme na kostičky. Nasypeme do misky a přidáme nastrouhaný nebo nakrájený česnek. Ochutíme solí, pepřem a  lístky bazalky. Zakápneme olivovým olejem a promícháme.
Takto připravenou směs pokládáme na bagetku/ opečený chlebík.
3ks - rajčata
1stroužek - česneku
1špetka - sůl
1špetka - papř
1hrst - lístky bazalky
1kapka - olivový olej
6plátek - opečené bagety
příprava - 25
vaření - 0
Kategorie Chuťovka
Uvařila LucieLízlerová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account