Přesnídávka Broskev, Mango, Banán

Vytisknout recept
Protože bych ráda připravovala stravu pro svého syna sama - zatím moje silné předsevzetí:-), tak se s vámi podělím o naprosto jednoduchý recept na přesnídávku vhodnou od 4. měsíce bez přidaného cukru, zahušťovadel, vody...zkrátka čisté ovoce a hlavně - vím, co jím:-)
Oloupané broskve dáme do nepřilnavého hrnce a zvolna přivedeme k varu - není třeba podlévat, broskev je sama o sobě plná vody. K broskvím přidáme mango a v konečné fázi banán (ten potřebuje nejméně času - ideální je již s hnědými tečkami:-)). Pokud se nám zdá přesnídávka málo sladká, přidáme ještě banán - vždy záleží na "sladkosti" hlavní suroviny - tedy broskví:-)
Povařenou směs rozmixujeme ponorným mixérem do hladka a plníme čisté, vysterilizované sklenice - ne až úplně po okraj. Následně sterilizujeme 15 minut. Sterilizaci sklenic i následnou sterilizaci naplněných sklenic provádím v troubě - pro mě nejjednodušší systém - všechno najednou:-)
2kg - Broskve oloupané, měkké, na osminky
1ks - Mango oloupané, bez pecky, nakrájené na kousky
4ks - Banán zralý, nakrájený na kousky
příprava - 60
vaření - 45
Kategorie Předkrm
Uvařila MonikaFrancová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account