Plněný hermelín

Vytisknout recept
 
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 15 minutes
Uvařila ZdeňkaJelesnianská

Ingredience

  • 2 ks Hermelín
  • 1 lžíce Máslo
  • 1 lžíce Lučina
  • 1 lžíce Vlašské ořechy
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 lžíce Petrželka
  • 16 plátek Salám ( např. vysočina, poličan, paprikáš)

Instrukce

  • Recept vhodný k vínu a slanému pečivu při posezení s přáteli radí Arowana!
    Odkrojíme vrchní část hermelínů, abychom vytvořili kastrůlek a pokličku. Lžičkou vydlabeme vnitřky sýrů a v misce je utřeme s máslem, lučinou, sekanými ořechy, utřeným česnekem, nakrájenou petrželkou, solí a pepřem. Na dno sýrů dáme kolečka salámu, na ně hermelínovou pastu a navrch zbylý salám. Přiklopíme a zabalíme do alobalu. Po dvou dnech podáváme nakrájené na dílky.
    Vhodné k vínu a slanému pečivu při posezení s přáteli.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account