Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Jasper
Jasper
Vloženo 2. 7. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
60-90 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Vepřový bok
1 kg
Česnek
10-15 stroužek
Pepř celý
10 ks
Bobkový list
4 ks
Paprika sladká mletá
3 lžička
Pepř mletý
1\2 lžička

Marinovaný Bůček

Jasper
Jasper
Vloženo 2. 7. 2020
Líbí se mi
Marinovaný Bůček
10 min.
Příprava
60-90 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Vepřový bok
1 kg
Česnek
10-15 stroužek
Pepř celý
10 ks
Bobkový list
4 ks
Paprika sladká mletá
3 lžička
Pepř mletý
1\2 lžička

Marinovaný Bůček

Nejdřív si uděláme nálev -tj 6-10 celých stroužků česneku , celý pepř , bobkový list a 2 lžíce soli.( Já jsem dala i pyramidku na vývar) zalijeme cca 2 litry vody. Až začne vařit přidáme očištěný bůček a necháme vařit hodinu ( klidně 90 minut)

Než se bůček uvaří nachystáme směs koření - V misce smícháme papriku , pepř ,prolisovany česnek a cca 2 lžíce vývaru.

Bůček vytáhneme a necháme chviličku zchladnout. Stačí pár minut. Potom pořádně potřeme směsí koření 

Zabalíme do alobalu a necháme 4 hodiny v mrazáku. Pak přendáme  do lednice a necháme aspoň 2 dny .

 Pak krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem ,a zeleninou

Je to vynikající pochoutka k pivu,na přípravu studených mís atd...

Dělala jsem ho pro dědu tak jsem vyfotila pouze malý kousek

10 min.
Příprava
60-90 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Vepřový bok
1 kg
Česnek
10-15 stroužek
Pepř celý
10 ks
Bobkový list
4 ks
Paprika sladká mletá
3 lžička
Pepř mletý
1\2 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
avatar
Věra Zelenková 19. 7. 2020

Odpovědět
nea
nea 9. 7. 2020

neměla bych ho jíst, ale chutná mi

Odpovědět
konatovka
konatovka 5. 7. 2020

Ten nekupuji, protože nepatří do mého stravování, komu to nevadí, tak si moc pochutná.

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 4. 7. 2020

super

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 4. 7. 2020

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 372
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.