Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Suzi80
Suzi80
Vloženo 2. 3. 2017
Líbí se mi
30 min.
Příprava
- min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Lilek
1 ks
Cibule
1 ks
Olivový olej
3 lžíce
Nasekaná petržel
2 lžíce
Mořská sůl
2 lžička
Mletý pepř
1 lžička
Černé olivy
10 ks
Sušená rajčata
5 ks

Lilkový kaviár

Suzi80
Suzi80
Vloženo 2. 3. 2017
Líbí se mi
Lilkový kaviár
30 min.
Příprava
- min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Lilek
1 ks
Cibule
1 ks
Olivový olej
3 lžíce
Nasekaná petržel
2 lžíce
Mořská sůl
2 lžička
Mletý pepř
1 lžička
Černé olivy
10 ks
Sušená rajčata
5 ks

Lilkový kaviár

1

Troubu předehřejte na plný výkon na nastavení gril. Lilek důkladně omyjte a vidličkou ho ze všech stran propíchejte.

 
2

Lilek dejte na pekáč pod gril a opékejte 8–10 minut, dokud nezměkne. Potom ho otočte a opékejte dalších 8–10 minut, až bude svrchu lehce spálený. Vyndejte z trouby a překrojte napůl.

 
3

Lžící vyškrábněte z lilku dužinu a dejte ji do středně velké mísy. Vmíchejte cibuli, olej, petržel, sůl a pepř a na větší kusy nakrájené olivy a rajčata. Podávejte horké nebo studené s rozpečeným chlebem. 

Dobrou chuť.

30 min.
Příprava
- min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Lilek
1 ks
Cibule
1 ks
Olivový olej
3 lžíce
Nasekaná petržel
2 lžíce
Mořská sůl
2 lžička
Mletý pepř
1 lžička
Černé olivy
10 ks
Sušená rajčata
5 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 15. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 14. 5. 2020

super

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 11. 4. 2020

zajímavé

Odpovědět
Jasper
Jasper 28. 8. 2019

Úžasný recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 17. 8. 2018

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
91 485
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.