Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Suzi80
Suzi80
Vloženo 2. 3. 2017
Líbí se mi
30 min.
Příprava
- min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Lilek
1 ks
Cibule
1 ks
Olivový olej
3 lžíce
Nasekaná petržel
2 lžíce
Mořská sůl
2 lžička
Mletý pepř
1 lžička
Černé olivy
10 ks
Sušená rajčata
5 ks

Lilkový kaviár

Suzi80
Suzi80
Vloženo 2. 3. 2017
Líbí se mi
Lilkový kaviár
30 min.
Příprava
- min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Lilek
1 ks
Cibule
1 ks
Olivový olej
3 lžíce
Nasekaná petržel
2 lžíce
Mořská sůl
2 lžička
Mletý pepř
1 lžička
Černé olivy
10 ks
Sušená rajčata
5 ks

Lilkový kaviár

1

Troubu předehřejte na plný výkon na nastavení gril. Lilek důkladně omyjte a vidličkou ho ze všech stran propíchejte.

 
2

Lilek dejte na pekáč pod gril a opékejte 8–10 minut, dokud nezměkne. Potom ho otočte a opékejte dalších 8–10 minut, až bude svrchu lehce spálený. Vyndejte z trouby a překrojte napůl.

 
3

Lžící vyškrábněte z lilku dužinu a dejte ji do středně velké mísy. Vmíchejte cibuli, olej, petržel, sůl a pepř a na větší kusy nakrájené olivy a rajčata. Podávejte horké nebo studené s rozpečeným chlebem. 

Dobrou chuť.

30 min.
Příprava
- min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Lilek
1 ks
Cibule
1 ks
Olivový olej
3 lžíce
Nasekaná petržel
2 lžíce
Mořská sůl
2 lžička
Mletý pepř
1 lžička
Černé olivy
10 ks
Sušená rajčata
5 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 28. 8. 2019

Úžasný recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 17. 8. 2018

super

Odpovědět
lemur
lemur 1. 4. 2017

Vyzkouším, lilek máme rádi.

Odpovědět
Suzi80
Suzi80 1. 4. 2017

Clairest
Clairest 3. 3. 2017

Vypadá dobře!

Odpovědět
Suzi80
Suzi80 3. 3. 2017

sipeji
sipeji 3. 3. 2017

to musí být dobrota

Odpovědět
Suzi80
Suzi80 3. 3. 2017

Vyzkoušejte, kdo nejí olivy, nemusí být nutně v receptu

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
88 635
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.