
Do mísy vlijeme kondenzované mléko, smetanu ke šlehání a přidáme vanilku.
Ušleháme šlehačem, dokud se směs nespojí a nezhoustne.
Směs přendáme do nádoby na mražení nebo chlebíčkové formy, překryjeme potravinářskou folií a dáme zamrazit.
Podle chuti si zmrzlinu můžeme dopřát se sušenkami, ovocem nebo ozdobit sekanými oříšky. Fantazii se meze nekladou.
Tak dobrou, osvěžující chuť přeje
Miška optimistka
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
Vanilková zmrzlina je jednoznačně nejlepší . Vloni jsme si s manželem koupili zmrzlinový stroj z Cesk https://www.cesk.cz/zmrzlinove-stroje/ , a kdybychom točili jenom vanilkovou zmrzlinu, tak by to ničemu nevadilo. Byl o ni největší zájem, což se nedivím. Ty ovocné příchutě zmrzliny jsou sice fajn, ale vanilková je holt vanilková .
super
Zaujímavý recept
bezva