Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Miška optimistka
Miška optimistka
Vloženo 28. 2. 2017
Líbí se mi
20 min.
Příprava
0 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
slazené kondenzované mléko
600 g
smetana ke šlehání
600 ml
vanilka nebo
1 ks
vanilkový extrakt
1 lžička

Krémová vanilková zmrzlina - skvělé letní mlsání

Miška optimistka
Miška optimistka
Vloženo 28. 2. 2017
Líbí se mi
Krémová vanilková zmrzlina - skvělé letní mlsání
20 min.
Příprava
0 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
slazené kondenzované mléko
600 g
smetana ke šlehání
600 ml
vanilka nebo
1 ks
vanilkový extrakt
1 lžička

Krémová vanilková zmrzlina - skvělé letní mlsání

Do mísy vlijeme kondenzované mléko, smetanu ke šlehání a přidáme vanilku.

Ušleháme šlehačem, dokud se směs nespojí a nezhoustne.

Směs přendáme do nádoby na mražení nebo chlebíčkové formy, překryjeme potravinářskou folií a dáme zamrazit.

Podle chuti si zmrzlinu můžeme dopřát se sušenkami, ovocem nebo ozdobit sekanými oříšky. Fantazii se meze nekladou.

 

Tak dobrou, osvěžující chuť přeje

Miška optimistka

20 min.
Příprava
0 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
slazené kondenzované mléko
600 g
smetana ke šlehání
600 ml
vanilka nebo
1 ks
vanilkový extrakt
1 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
avatar
Alena Otilová 19. 2. 2021

Vanilková zmrzlina je jednoznačně nejlepší . Vloni jsme si s manželem koupili zmrzlinový stroj z Cesk https://www.cesk.cz/zmrzlinove-stroje/ , a kdybychom točili jenom vanilkovou zmrzlinu, tak by to ničemu nevadilo. Byl o ni největší zájem, což se nedivím. Ty ovocné příchutě zmrzliny jsou sice fajn, ale vanilková je holt vanilková .

Odpovědět
Duch
Duch 15. 5. 2020

super

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 15. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 12. 4. 2020

bezva

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 5. 4. 2020

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
94 687
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.