Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Janeta99
Janeta99
Vloženo 6. 10. 2017
Líbí se mi
15 min.
Příprava
90 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Rajčata - hodně vyzrálá, ale ne nahnilá
2,5 kg
Sůl
2 lžíce
Ocet
6 dcl
Cukr krupice nebo krystal
0,5 kg

Domácí kečup pouze z rajských jablek bez přidaného koření a bez sterilace

Janeta99
Janeta99
Vloženo 6. 10. 2017
Líbí se mi
Domácí kečup pouze z rajských jablek bez přidaného koření a bez sterilace
15 min.
Příprava
90 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Rajčata - hodně vyzrálá, ale ne nahnilá
2,5 kg
Sůl
2 lžíce
Ocet
6 dcl
Cukr krupice nebo krystal
0,5 kg

Domácí kečup pouze z rajských jablek bez přidaného koření a bez sterilace

Pracovní postup: Rajčata pokrájíme a rozmixujeme a dáme do většího kastrolu. Přidáme ocet a sůl a vaříme cca 1 hod (dokud nebude mít hmotu kečupu). Potom přidáme cukr (po přidání zřídne) a opět vaříme, dokud nevznikne hmota (přibližně řidšího kečupu). Poté horké rozmixujeme, ihned přecedíme přes síto (aby se zachytila jadérka a slupky). Ihned ještě horké plníme do kečupových lahví. Sklenice uzavřeme a necháme vychladnout. Nemusí se otáčet.Nezavařujeme !!!

15 min.
Příprava
90 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Rajčata - hodně vyzrálá, ale ne nahnilá
2,5 kg
Sůl
2 lžíce
Ocet
6 dcl
Cukr krupice nebo krystal
0,5 kg

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 2. 9. 2019

Paráda

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 8. 8. 2018

super vyskúšam

Odpovědět
Klára Hrbáčová
Klára Hrbáčová 19. 2. 2018

Také dělávám a je výborný

Odpovědět
lemur
lemur 16. 10. 2017

Máme moc rádi vše z rajčat.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
2 922
testovaných produktů
86 985
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.