Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Janeta99
Janeta99
Vloženo 6. 10. 2017
Líbí se mi
15 min.
Příprava
90 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Rajčata - hodně vyzrálá, ale ne nahnilá
2,5 kg
Sůl
2 lžíce
Ocet
6 dcl
Cukr krupice nebo krystal
0,5 kg

Domácí kečup pouze z rajských jablek bez přidaného koření a bez sterilace

Janeta99
Janeta99
Vloženo 6. 10. 2017
Líbí se mi
Domácí kečup pouze z rajských jablek bez přidaného koření a bez sterilace
15 min.
Příprava
90 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Rajčata - hodně vyzrálá, ale ne nahnilá
2,5 kg
Sůl
2 lžíce
Ocet
6 dcl
Cukr krupice nebo krystal
0,5 kg

Domácí kečup pouze z rajských jablek bez přidaného koření a bez sterilace

Pracovní postup: Rajčata pokrájíme a rozmixujeme a dáme do většího kastrolu. Přidáme ocet a sůl a vaříme cca 1 hod (dokud nebude mít hmotu kečupu). Potom přidáme cukr (po přidání zřídne) a opět vaříme, dokud nevznikne hmota (přibližně řidšího kečupu). Poté horké rozmixujeme, ihned přecedíme přes síto (aby se zachytila jadérka a slupky). Ihned ještě horké plníme do kečupových lahví. Sklenice uzavřeme a necháme vychladnout. Nemusí se otáčet.Nezavařujeme !!!

15 min.
Příprava
90 min.
Vaření
5 porcí
Ingredience
Rajčata - hodně vyzrálá, ale ne nahnilá
2,5 kg
Sůl
2 lžíce
Ocet
6 dcl
Cukr krupice nebo krystal
0,5 kg

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 15. 5. 2020

pěkné

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 14. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 2. 9. 2019

Paráda

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 8. 8. 2018

super vyskúšam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
91 487
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.