Jednoduché žampiony, které nikdy nezklamou
Jednoduchá rychlovka do trouby i na gril. Honí vás mlsná nebo máte chuť na něco lehkého z grilu? Vyzkoušejte plněné žampióny rajčatovým sugem, olivami a mozzarellou. Je to skvělá nenáročná večeře pro váš čas, tělo i figuru. Pro tento recept si prosím zvolte množství podle potřeby. Doporučujeme také použít chuťově výraznější sugo, případně si ho dochutit, jelikož sugo tvoří jednu z hlavních chutí.
- Žampióny očistíme, umyjeme, osušíme a zbavíme nožek. Připravené žampióny naplníme rajčatovým sugem, nakrájenými olivami, nasekanou bazalkou a oregánem. Navrch položíme mozzarelu, pár koleček rajčat a jemně pokapeme olivovým olejem.
- Vložíme do trouby a pečeme cca 20 min než žampióny změknou (podle velikosti žampiónů). Stejně dobře, můžete připravovat žampióny i na grilu. Pro tuto formu přípravy je doporučujeme na chvíli přikrýt alobalem.
- Žampióny podáváme horké, posypané čerstvou bazalkou nebo petrželkou
Recept a další zajímavosti najdete tady
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
Mňam
bezva
Zaujímavý recept
vyzkouším
Super recept