Jak udělat rychlé langoše bez kynutí?

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Uvařila BarbaraHáková

Ingredience

  • 1 hrnek Jogurt
  • 1/2 lžička Sůl
  • 1/2 lžička Cukr
  • 2 hrnek Hladká mouka
  • 2 hrnek Strouhaný sýr
  • 1 ks Kypřící prášek
  • Olej na smažení
  • Česnek na potření

Instrukce

  • Máte rádi langoše? A nebaví Vás čekání na nakynutí těsta? Tak právě pro Vás je tento recept. Tahle rychlovka je plná roztékajícího se sýra a jemná díky jogurtu. Navíc na ně nemusíte čekat, protože jakmile dokončíte těsto, můžete začít ihned smažit. Pojďme tedy na to. Jaký je postup?
    Krok 1
    Smíchejte sůl, cukr a kypřící prášek. Vmíchejte jogurt, strouhaný sýr a mouku.
    Vypracujte hladké a pružné těsto, rozdělte jej na 5 částí a z každé vytvarujte placku.
    Do středu každé placky nasypte strouhaný sýr, poté dobře zabalte a upevněte.
    Krok 2
    Smažte na oleji z obou stran dozlatova. Potřete česnekem a teplé podávejte.
     
    Dobrou chuť! *wine*
     
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account