Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Dudula15
Dudula15
Vloženo 3. 7. 2017
Líbí se mi
20 min.
Příprava
4 h min.
Vaření
vice porcí
Ingredience
Hrušky čisté váhy
2,5 kg
Cukr krupice
350 g
Ocet
100 ml
Rum
100 ml
Skořice
3 ks
mletý hřebíček
8 ks
badyán
4 ks

Hrušková povidla

Dudula15
Dudula15
Vloženo 3. 7. 2017
Líbí se mi
Hrušková povidla
20 min.
Příprava
4 h min.
Vaření
vice porcí
Ingredience
Hrušky čisté váhy
2,5 kg
Cukr krupice
350 g
Ocet
100 ml
Rum
100 ml
Skořice
3 ks
mletý hřebíček
8 ks
badyán
4 ks

Hrušková povidla

Hrušky zbavíme jádřince, pokrájíme a vložíme do většího pekáče

Vmíchejte k nim cukr, ocet, rum a koření (skořici můžete použít i mletou a badyán s hřebíčkem rozdrtit v hmoždíři) a pečte asi 4 hodiny při 180°C. Hotovy budou, když budou po okrajích zkaramelizované. Ještě horky nalijeme do čistých sklenic zavičkujeme a dáme dnem vzhuru.

20 min.
Příprava
4 h min.
Vaření
vice porcí
Ingredience
Hrušky čisté váhy
2,5 kg
Cukr krupice
350 g
Ocet
100 ml
Rum
100 ml
Skořice
3 ks
mletý hřebíček
8 ks
badyán
4 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Monulka
Monulka 15. 5. 2020

pěkné

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 15. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 1. 9. 2019

Jsou skvělé třeba na koláče

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 17. 8. 2018

dobrota

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 239
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.