Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 11. 6. 2018
Líbí se mi
30 minut min.
Příprava
chlazení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
černý rybíz
1 kg
cukr krystal
800 g

Džem z černého rybízu - nevaří se

madlenka
madlenka
Vloženo 11. 6. 2018
Líbí se mi
Džem z černého rybízu - nevaří se
30 minut min.
Příprava
chlazení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
černý rybíz
1 kg
cukr krystal
800 g

Džem z černého rybízu - nevaří se

Rybíz zbavíme stopek, opláchneme a rozmačkáme, postupně přidáváme cukr a třeme, až se všechen cukr rozpustí. Třeme opravdu dlouho, minimálně půl hodiny, směs zhoustne na konzistenci džemu, dáme do čistých sklenic, okraje sklenic přetáhneme celofánem a zavíčkujeme, nebo jen převážeme gumičkami. Džem uchováváme v lednici,vydrží minimálně 4 měsíce. Je výborný na pečivo, vdolky a lívance.

30 minut min.
Příprava
chlazení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
černý rybíz
1 kg
cukr krystal
800 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Monulka
Monulka 18. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 12. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 8. 8. 2018

super odskúšam

Odpovědět
4vladku
4vladku 13. 6. 2018

takto ho dělala už moje babička před více než 60 lety

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 283
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.