Domácí tatarská omáčka
-
Dýňový džem
Lenka Hudečková||Recepty
U nás v obchodě se objevily Hokaido dýně za 20 Kč/ ks. To je krásná cena, protože často ani...
-
Kedlubnové zelí
NelaVávrová||Recepty
Kedlubnové zelí můžeme s úspěchem podávat ke všem jídlům namísto klasického dušeného nebo zadělávaného zelí.
-
Easy peasy kuřecí sekaná
VeronikaMalcová||Recepty
Také už Vám dochází nápady jak připravit kuřecí prsa? Tak dneska mám pro Vás super jednoduchou sekanou. Můžete si...
-
Noky na víně
Kateřina Šebestová||Recepty
Noky uvaříme zvláště v osolené vodě. Na panvicku nakrájíme šunku (může být i kureci maso) a pórek. Poté přidáme...
-
Odpalované těsto
TerkaTýrová||Recepty
Vodu s olejem a solí přivedeme k varu. Poté přisypeme prosátou mouku a odpalujeme (nesmí se to lepit na...
-
Chutné a rychlé závitky s kyslou kapustou
Emília Balonová||Recepty
Na panvici osmažíme na kocky nakrájanú slaninu, pridáme kyslú kapustu, podlejeme trochou vody a dusíme asi 10-15 min. do...
-
kontrabáš
NelaVávrová||Recepty
kontrabáš Pohanka 400 gVoda 1 lBrambory typu B 1 kgČesneku 4 stroužkyCibule 1 ksUzeného masa 300 gSádla 3 lžíceSůlPepřMajoránky...
-
Mazanec jak se patří
Redakce Ženy s.r.o.||Recepty
Začněte sváteční dny sladkou dobrotou. Velikonoční mazanec zkrátka neodmyslitelně patří ke svátkům jara.