Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Marusia
Marusia
Vloženo 20. 4. 2018
Líbí se mi
20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
Hladká mouka
150 g
Kypřící prášek
1/3 ks
Olej
60 ml
Vejce
5 ks
Strouhaná cuketa (vymačkejte vodu)
375 g
Větší cibule
1 ks
Sýr typu eidam nebo gouda
1 hrnek
Slanina
cca 200 g

Cuketovo-sýrovo-slaninová nádivka - chutná teplá i zastudena

Marusia
Marusia
Vloženo 20. 4. 2018
Líbí se mi
Cuketovo-sýrovo-slaninová nádivka - chutná teplá i zastudena
20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
Hladká mouka
150 g
Kypřící prášek
1/3 ks
Olej
60 ml
Vejce
5 ks
Strouhaná cuketa (vymačkejte vodu)
375 g
Větší cibule
1 ks
Sýr typu eidam nebo gouda
1 hrnek
Slanina
cca 200 g

Cuketovo-sýrovo-slaninová nádivka - chutná teplá i zastudena

Cibulku si nakrájíme najemno a slaninu na menší kousky a nastrouháme si sýr.

V míse rozšleháme vajíčka, přidáme mouku s kypřícím práškem, cuketu, cibulku a slaninu. Vše důkladně promícháme. Nakonec přidáme nastrouhaný sýr a olej. Vytvoříme si takové "hladké" těsto.

Vymažeme si formu a pečeme cca 30 minut při 170°C. 

Podávat můžeme teplé, studené, jako přílohu, nebo jen tak do ruky či jako svačinku do školy  

20 min.
Příprava
30 min.
Vaření
15 porcí
Ingredience
Hladká mouka
150 g
Kypřící prášek
1/3 ks
Olej
60 ml
Vejce
5 ks
Strouhaná cuketa (vymačkejte vodu)
375 g
Větší cibule
1 ks
Sýr typu eidam nebo gouda
1 hrnek
Slanina
cca 200 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 16. 5. 2020

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 13. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 11. 9. 2019

To může být moc dobré

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 17. 8. 2018

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 467
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.