Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 8. 8. 2019
Líbí se mi
15 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
paprika červená
1/2 kg
rajče
1/2 kg
mrkev
1/2 kg
cibule
1/2 kg
voda
0,2 l
ocet
1/2 sklenička
sl. olej
1/2 sklenička
sacharin
10-12 ks
sůl
1 lžička

Čalamáda pod maso

madlenka
madlenka
Vloženo 8. 8. 2019
Líbí se mi
Čalamáda pod maso
15 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
paprika červená
1/2 kg
rajče
1/2 kg
mrkev
1/2 kg
cibule
1/2 kg
voda
0,2 l
ocet
1/2 sklenička
sl. olej
1/2 sklenička
sacharin
10-12 ks
sůl
1 lžička

Čalamáda pod maso

  1. Zeleninu rozsekáme v robotu na jemnější drť, dáme do hrnce a přidáme ostatní suroviny. Pokud se nám zdá směs hustá, můžeme dolít trochu vody.

  2. Vaříme na středním ohni asi 2 hodiny za občasného promíchání. Skleničky plníme horkou směsí, zavíčkujeme a ihned otočíme dnem vzhůru. Dále se nemusí zavařovat.

 

Tato zeleninová směs je výborná pod maso, do různých gulášů, na kuře a nebo i do polévek.

15 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
paprika červená
1/2 kg
rajče
1/2 kg
mrkev
1/2 kg
cibule
1/2 kg
voda
0,2 l
ocet
1/2 sklenička
sl. olej
1/2 sklenička
sacharin
10-12 ks
sůl
1 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Kahomar
Kahomar 8. 1. 2020

zajímavé

Odpovědět
avatar
Božena Brázdilová 27. 9. 2019

vyzkouším.

Odpovědět
Jasper
Jasper 18. 9. 2019

Moc dobré

Odpovědět
TerezaZlin
TerezaZlin 18. 8. 2019

Supr

Odpovědět
nea
nea 13. 8. 2019

zase jiný způsob přípravy než dělám já

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
88 711
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.