Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 12. 7. 2019
Líbí se mi
15 minut min.
Příprava
smažení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
suchý chleba
dle potřeby ks
vejce
1 ks
vegeta
dle chuti ks
kmín
dle chuti ks
majoránka
dle chuti ks
pepř
dle chuti ks
česnek
dle chuti ks
cibule
1 ks
hladká mouka
dle potřeby ks
olej
na smažení ks

Bramboráky z chleba

madlenka
madlenka
Vloženo 12. 7. 2019
Líbí se mi
Bramboráky z chleba
15 minut min.
Příprava
smažení min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
suchý chleba
dle potřeby ks
vejce
1 ks
vegeta
dle chuti ks
kmín
dle chuti ks
majoránka
dle chuti ks
pepř
dle chuti ks
česnek
dle chuti ks
cibule
1 ks
hladká mouka
dle potřeby ks
olej
na smažení ks

Bramboráky z chleba

  1. Namočíme si do vody chleba, který už máte třeba pro slepice, ale bez plísně, samozřejmě.

  2. Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky a směs pořádně promícháme. Měla by mít konzistenci klasického těsta na bramboráky.

  3. Rozpálíme olej, na pánvi tvoříme klasické kulaté placky a smažíme je z obou stran dorůžova

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 25. 7. 2019

Tak to vůbec neznám ani mě to nenapadlo

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 20. 7. 2019

už jsem zkoušela, ale nám chleba nezbývá, kupujeme tmavý, zdravý, plný semínek, tak se ho snažíme sníst. A nejčastěji chleba pečeme doma .-)

Odpovědět
Medja
Medja 20. 7. 2019

vyzkouším

Odpovědět
lemur
lemur 13. 7. 2019

Dobrý nápad.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
85 159
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.