Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Bára | ŽENA s.r.o.
Bára | ŽENA s.r.o.
Vloženo 25. 4. 2019
Líbí se mi

Nepečený malinový cheesecake podle naší Barči

Bára | ŽENA s.r.o.
Bára | ŽENA s.r.o.
Vloženo 25. 4. 2019
Líbí se mi
Nepečený malinový cheesecake podle naší Barči

Nepečený malinový cheesecake podle naší Barči

V novém díle Testováno ŽENAMI s.r.o. se před kameru postavila naše usměvavá Barča z recepce a připravila si pro vás něco dobrého  Nepečený malinový cheesecake  Dělala ho pro svou mamču, která slavila narozeniny a za celý tým jí přejeme všechno nejlepšííí 

Dortík se jí povedl, to se musí nechat. Podívejte se na video  A jestli se vám začnou sbíhat sliny, udělejte si ho doma. Tady je recept: 

 

INGREDIENCE

Na korpus: 

1 balení máslových sušenek 

2 - 3 polévkové lžíce kokosového oleje 

Na krém: 

500g tvarohu (Barča vzala nízkotučný) 

250g mascarpone

250g krémového sýra (např. Lučina) 

1 balíček želatiny 

vanilkový cukr nebo vanilkový extrakt 

Na malinovou "polevu":

250g mražených nebo čerstvý malin

1 balíček želatiny

cukr podle chuti 

 

POSTUP 

Máslové sušenky vložíme do pytlíku a rozdrtíme, případně je vložíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Vysypeme je do misky a smícháme s 2 - 3 lžícemi kokosového oleje. Ten korpus krásně korpus a k tomu je zdravější než máslo, které se do korpusu obvykle přidává Vzniklé sušenkové těsto vsypeme do dortové formy, rozmístíme po celém dnu a pořádně "uhňácáme". Nebojte se zatlačit, sušenky se musí spojit. Formu se sušenkovým těstem přesuneme na chvilku do lednice a připravíme si krém. 

Do mísy vložíme tvaroh, mascarpone a krémový sýr a smícháme. Mezitím si připravíme želatinu (bezbarvou). Až bude připravená, vlijeme do ní trochu krému a pořádně smícháme. Potom želatinu s krémem vlijeme do mísy s krémem a pořádně promícháme. Hotový krém vylijeme na sušenkový korpus, uhladíme, a opět vložíme do ledničky. 

Do hrnce vložíme mražené maliny, osladíme, mírně podlijeme vodou a přivedeme k varu. Nezapomeňte maliny občas promíchat. Po pár minutách vám z malin vznikne malinová omáčka, do které přidáte jedno balení dortové želatiny, zamícháte, povaříte, poté sundáte z plotny a necháte vystydnout. 

Vychladlými malinami polijete cheesecake a opět vložíte do ledničky. Ideálně na 3 hodiny a nejlépe přes noc. 

Teď už můžete servírovat talířky a podávat výborný nepečený malinový cheesecake 

Dobrou chuť! 

 

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
lemur
lemur 27. 9. 2019

Vypadá lákavě.

Odpovědět
avatar
Mirka Vaľová 26. 4. 2019

vyzerá to super...určite osviežujúce na horúce letné dni...ja to vyskúšam a potom napíšem aká bola...díky

Odpovědět
Bára | ŽENA s.r.o.
Bára | ŽENA s.r.o. 26. 4. 2019

no paráda, tak dejte vědět a ať vám chutná

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
86 048
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení
a

Chci odebírat novinky na svůj email.