Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Bára | ŽENA s.r.o.
Vloženo 25. 4. 2019
Líbí se mi

Nepečený malinový cheesecake podle naší Barči

avatar
Bára | ŽENA s.r.o.
Vloženo 25. 4. 2019
Líbí se mi
Nepečený malinový cheesecake podle naší Barči

Nepečený malinový cheesecake podle naší Barči

V novém díle Testováno ŽENAMI s.r.o. se před kameru postavila naše usměvavá Barča z recepce a připravila si pro vás něco dobrého  Nepečený malinový cheesecake  Dělala ho pro svou mamču, která slavila narozeniny a za celý tým jí přejeme všechno nejlepšííí 

Dortík se jí povedl, to se musí nechat. Podívejte se na video  A jestli se vám začnou sbíhat sliny, udělejte si ho doma. Tady je recept: 

 

INGREDIENCE

Na korpus: 

1 balení máslových sušenek 

2 - 3 polévkové lžíce kokosového oleje 

Na krém: 

500g tvarohu (Barča vzala nízkotučný) 

250g mascarpone

250g krémového sýra (např. Lučina) 

1 balíček želatiny 

vanilkový cukr nebo vanilkový extrakt 

Na malinovou "polevu":

250g mražených nebo čerstvý malin

1 balíček želatiny

cukr podle chuti 

 

POSTUP 

Máslové sušenky vložíme do pytlíku a rozdrtíme, případně je vložíme do mixéru a rozmixujeme najemno. Vysypeme je do misky a smícháme s 2 - 3 lžícemi kokosového oleje. Ten korpus krásně korpus a k tomu je zdravější než máslo, které se do korpusu obvykle přidává Vzniklé sušenkové těsto vsypeme do dortové formy, rozmístíme po celém dnu a pořádně "uhňácáme". Nebojte se zatlačit, sušenky se musí spojit. Formu se sušenkovým těstem přesuneme na chvilku do lednice a připravíme si krém. 

Do mísy vložíme tvaroh, mascarpone a krémový sýr a smícháme. Mezitím si připravíme želatinu (bezbarvou). Až bude připravená, vlijeme do ní trochu krému a pořádně smícháme. Potom želatinu s krémem vlijeme do mísy s krémem a pořádně promícháme. Hotový krém vylijeme na sušenkový korpus, uhladíme, a opět vložíme do ledničky. 

Do hrnce vložíme mražené maliny, osladíme, mírně podlijeme vodou a přivedeme k varu. Nezapomeňte maliny občas promíchat. Po pár minutách vám z malin vznikne malinová omáčka, do které přidáte jedno balení dortové želatiny, zamícháte, povaříte, poté sundáte z plotny a necháte vystydnout. 

Vychladlými malinami polijete cheesecake a opět vložíte do ledničky. Ideálně na 3 hodiny a nejlépe přes noc. 

Teď už můžete servírovat talířky a podávat výborný nepečený malinový cheesecake 

Dobrou chuť! 

 

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
avatar
Mirka Vaľová 26. 4. 2019

vyzerá to super...určite osviežujúce na horúce letné dni...ja to vyskúšam a potom napíšem aká bola...díky

Odpovědět
avatar
Bára | ŽENA s.r.o. 26. 4. 2019

no paráda, tak dejte vědět a ať vám chutná

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
83 826
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.