
Trio autorů společně s Jitkou Rákosníkovou, překladatelkou a spisovatelkou kulinárních knih, stojí za kuchařskou knihou La Buchta, jejíž hlavní náplní je jedno jediné, jednoduché těsto. Ovšem jeho možnosti se díky různým obměnám, náplním a krémům násobí geometrickou řadou a všem nezkušeným i zkušeným milovníkům pečení dávají nekonečný prostor k realizaci.
Kniha obsahuje více než 80 receptů na dorty, bábovky, koláče nebo buchty. A jako bonus přidávají autoři několik slaných variací. Vyzkoušejte i je!
Pod uměleckým názvem La Buchta se skrývá velký tým lidí z oboru gastronomie, žurnalistiky a designu. Předními autory je však trio ve složení Petra Frýdlová, Venny Hladik a Johana Pošová. Tato trojice se někde při cestách za svými profesionálními cíli setkala a vytvořila spousty práce pro časopisy a knihy různých koutů světa. Při těch setkáních zjistila, že je práce i vzájemná společnost baví víc, než káže jen závazek splnit úkol, a založili uskupení "La Buchta".
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
to by se mi líbilo
Zajtra robim buchty
wau,to môže byť skvelá kucháročka .