Ingredience:

    3 žloutky
    3 lžičky nadrobno nasekané cibule
    Špetka soli a pepře
    Špetka mleté papriky
    1 lžíce kečupu jemného
    1 lžíce dijonské hořčice
    4 stroužky česneku
    Chleba na topinky
    Tatarský biftek Mr. Natur

Maso promícháme s nasekanou cibulkou, kečupem, dijonskou hořčicí a žloutky. Přidáme mletou papriku, opepříme, osolíme a důkladně zamícháme. Do předehřáté trouby (na cca 150 °C) dáme nakrájený chleba, který necháme přibližně 5 minut opékat. Poté oloupeme česnek, potřeme jím opečený chléb a podáváme s tataráčkem.
Extra tip: Tatarský biftek Mr. Natur
Tatarský biftek Mr. Natur je vyroben podle České cechovny normy. Obsahuje 99 % kvalitního hovězího masa z výhradně českých chovů z okolí Příbramska. Že se jedná o skutečně české maso, stvrzuje symbol „Česká potravina“ na obalu. Je připravený akorát ke konzumaci, aby vynikla chuť kvalitního hovězího, nicméně i přesto si jej každý může dochutit podle sebe.
Mr. Natur Tatarský biftek zakoupíte ve vakuovém balení 250 g za 69,90 v prodejnách Billa.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account