Přírodní léčba rakoviny č. 8: Čaj Essiac
Bývalá kanadská zdravotní sestra Rene Caisseová úspěšně léčila – po dobu 50 let – nevyléčitelně nemocné pacienty pomocí pozoruhodné bylinné receptury. Ta odstraňuje nahromadění toxinů v lymfě, kostní dřeni, močovém měchýři a zažívacím traktu, dále čistí horní cesty dýchací, pročišťuje krev a chrání tělo před zářením, zmírňuje bolest, zvyšuje chuť k jídlu a zvyšuje hladinu energie – a také léčí rakovinu. Její receptura se stala známou jako čaj „Essiac“ (což je její příjmení Caisse, hláskované odzadu). Základními složkami jsou šťovík menší a kořen lopuchu, o nichž je známo, že zabíjejí rakovinné buňky.
Čaj Essiac je dlouhodobě ověřenou metodou léčby rakoviny. Datuje se do 20. let a dříve. Na trhu existuje několik značek, avšak nejdůležitější je kvalita a čerstvost bylin (a jak dobře jsou zpracovány, aby jejich živiny zůstaly nedotčeny), nikoli přesný tajný recept nebo tajná receptura s určitým dávkováním.
Londýnský výzkumný ústav ICRF uvedl, že léčba tímto čajem Essiac je účinná pouze u nově diagnostikovaných pacientů s rakovinou, u nichž rakovina neroste rychle.


 
Zdroj: Makia Freeman: Cancer Busting Myths Natural Cancer Cures (2); Překlad: Jana Schön
Foto: Pexels

 
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account