Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Zdeňka 68
Zdeňka 68
Vloženo 30. 4. 2018
Líbí se mi

Mikrovlnná trouba

Zdeňka 68
Zdeňka 68
Vloženo 30. 4. 2018
Líbí se mi
Mikrovlnná trouba

Mikrovlnná trouba

Proč Rusko zakázalo používání mikrovlnných trub?
 
Spotřebitelé dnes umírají částečně i proto, že nadále pojídají mrtvé potraviny, které jsou zabity v mikrovlnce.
Berou zjevně zdravé jídlo, plné vitamínů a přírodní medicíny, pak ho ozařují v ikrovlnce a ničí většinu jeho živin. Lidé jsou jediní živočichové na planetě, kteří ničí nutriční hodnotu své potraviny předtím, než ji sní. Zvířata konzumují potravu v jejim přirozeném nezpracovaném stavu, ale llidé jdou svou cestou, aby učinili jídlo nutričně k ničemu, než ho snědí. Není divu, že lidé jsou nejméně zdravými savci na planetě.
 
V Rusku - SSSR , byla výroba a prodej mikrovlnné trouby zakázaná v r. 1976, kvůli jejich negativním následkům ve vztahu ke zdraví, protože ohledně jejich používání bylo provedeno v SSSR noho studií. Tento zákaz byl zrušen po perestrojce na počátku 90 let.
 
Vynález mikrovlnné trouby a její masové přijetí populací se překrývá s nástupem obezity v rozvinutých zemích světa. Nejen, že mikrovlnka učinila ohodlnějším jíst více obezitu podporujících jídel, ale také ničila většinu nutričního obsahu těchto jídel, takže spotřebitelé byli v trvalém stavu podvýživy a přejídání se. Jinými slovy, lidé jí příliš noho kalorií, ale ne dostatek skutečných živin. Výsledkem je samozřejmě to, co vidíme dnes:
Epidemický výskyt obezity, cukrovky, rakoviny, srdečních nemocí, deprese, selhávání ledvin, nemoci jater a spousta dalších věcí.
 
Tyto nemoci jsou všechny způsobeny kombinací podvýživy a expozice toxickým chemikáliím. (plus dalším faktorům, jako emocionální trauma, nedostatek pohybu atd.)
 
Mikrovlnky činí podvýživu prakticky automtickou, a nechat se vystavit toxickým chemikáliím je snadné, zkrátka stačí jíst zpracované potraviny ( které jsou univerzálně vyráběny s přídaavkem toxických chemikálií, které jsou vydávány za konzervanty, barvia, posilovače chuti atd. )
Ohřívání mikrovlnami je technicky forma ozařování potravin. Považuji za zajímavé, že lidé, kteří říkají, že by nikdy nejedli ,, ozařované'' potraviny, se nijak nezdráhají a své jídlo strkají do mikrovlnky. Je to totéž ( jen jiná vlnová délka záření). V podstatě, mikrovlnky byly původně zařazovány do ,,radarové části'' spektra. Dnes to zní podivně, že? Ale když se s mikrovlnami přišlo v 70. letech poprvé, byly hrdě propagovány jako radarové spektrum. Ozařujete své jídlo vysoce intenzivním radarem a to se zahřívá. TO bylo považováno v 70.letech za zázrak kosmického věku. Možná jednoho dne nějaký vynálezce vytvoří zařízení pro ohřev potravin, které nebude radikálně měnit nutriční hodnotu potravin, ale nijak v tomto směru dech nezadržují. Pravděpodobně nejlepším způsobem ohřívání potravin je používat remosku a udržovat teplo co nejníže.
Mikrovlnka nefunguje, jak tvrdí reklama jen tak mimochodem. Činí vaše jídlo horkým. Ale mechanizmus  kterým je teplo vytvářeno, způsobuje vnitřní poškození jemných molekulárních struktur vitamínů a fytoživin.
 
Minerály jsou nicméně celkem nezasaženy, takže stále dostáváte v ozářené potravě nějaký horčík, vápník a zinek, stejně jako v neozářené potravě, ale veledůležité vitamíny B, anthokyaniny, flavonoidy a další nutriční prvky, jsou mikrovlnkami snadno zničeny.
Mikrovlnka je přístroj zombie. Lidé, kteří používají mikrovlnku pravidelně, kráčí po cestě degeneračních nemocí a celoživotního boje s obezitou. Čím více mikrovlnku používáte, tím horším se váš výživový stav stává a tím pravděpodobněji budete diagnostikováni s různými nemocemi a dostanete léky, samozřejmě které vytvoří další zdravotní problémy, které v oza edou k velké spirále dolů.
Udělějte si laskavost: vyhoďte mikrovlnku, je mnohem snažší  vyhnout se používání mikrovlnky, když ji kolem sebe nemáte. Udělá mmísto na dřezu, ušetří elektřinu a silně prospěje vašim stravovacím návykům. Když potřebujete něco ohřát, ohřejte to v remosce, troubě ( vyhněte se teflonu a nepřilnavým povrchům) A co lépe, snažte se jíst syrovou nezpracovanou stravu. Pak dostanete tu nejlepší výživu
Ochrana zdraví je vaší zodpovědností a je na nás všech, abychom činili informovaná rozhodnutí o tom , co kupujeme, připravujeme a konzumujeme.
 
Zde je několik vědeckých nálezů z USA ohledně mikrovlnkovaných potravin:
1.    Mikrovlnkou ozářené potraviny ztrácí 60-90% životního energetického pole a ozařování urychluje struktuální rozpad potravin.
2.      Ozařování vytváří rakovinu způsobující látky v mase, mléce a obilovinách.
3.      Ozařování mění základní látky jídla, což způsobuje poruchy zažívání.
4.      Ozařování mění chemii jídla, což může vést k selhání lymfatického a degeneraci imunitního systému.
5.      Ozářené potraviny vedou k vyššímu výskytu rakovinových buněk v krevním řečišti.
6.      Ozařování změnilo rozklad základních látek, když byla syrová, vařená nebo zmrazená zelenina vystavena ozařování byť na velmi krátkou dobu a vytvořily se volné radikály.
7.      Ozářené potraviny způsobily rakovinový růst v žaludku a střevech, celkovou degeneraci periférních buněčných tkání a postupný rozpad zažívacího a vylučovacího systému u statisticky významného počtu lidí.
8.      Ozářené potraviny snížily schopnost těla využít vitamíny B-komplexu, vit. C, vit.E, základní minerály a litoprotika.
9.      Ohřívání připravených jídel v mikrovlnce, na teplotu dostatečnou pro konzumaci, vytvořilo:
D-Nitrosodietanolamin ( velmi známou rakovinotvornou látku)
Destabilizaci aktivních proteinových bimolekulárních sloučenin
Vytvoření vázacího efektu na radioaktivitu v atmosféře
 
Vytvoření rakovinotvorných látek v proteinovo-hydrosylatiových sloučeninách v mase, mléce a zrninách.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
moravačka aja
moravačka aja 1. 5. 2018

Já v mikrovlnce pouze rozmrazuji.A to jen tehdy,když si zapomenu včas vytáhnout.

Odpovědět
sipeji
sipeji 30. 4. 2018

No, tak to mě skutečně překvapilo

Odpovědět
Tvořilka97
Tvořilka97 30. 4. 2018

Věci v mikrovlnce ohřívám jenom v největší nouzi. jednak to není tak dobré, za druhé - čerstvé jídlo, je čerstvé jídlo a když už tak si ho ohřeji normálně na sporáku. JInak další věc před kterou bych varovala já - plast v mikrovlnce (je jedno jaký, uvolňují se z něj škodliviny). Další věc, co bych už nikdy neudělala...nestoupla bych si přímo před mikrovlnku....není to zdravé, článků je na to spousta

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
87 712
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.