Kvalitní suroviny nevyhledávají jen gurmánské restaurace, ale i stále více českých domácností. Chceme vařit zdravěji a hlavně bez Éček. Nikde není napsáno, že i tak běžná surovina, jako je kuřecí maso se nemůže připravit chutně a bez přidaných látek. Díky řadě bez „E“ může Drůbežářský závod Klatovy nabídnout během grilovací sezony hned několik produktů.
Grilování je jednou z nejoblíbenější kratochvílí, kterému předchází i výběr toho správného masa.Stále více Čechů vyhledává produkty bez obsahu přidaných látek, kontroluje nutriční hodnoty na obalech a snaží se starat o svá těla nejen z venku, ale i zevnitř. Marinované drůbeží maso je chutné, lehce stravitelné a velmi oblíbené i u dětí. Díky tomu patří mezi nejčastěji grilované produkty. 
Žádná pořádná grilovačka se neobejde bez Kuřecího PARTY GRILU bez E, který můžete vyzkoušet rovnou ve dvou variantách – GURMÁN a ROSEMARY. Stačí jen vyjmout stehna a vložit na předem rozpálený gril. Z celého balení se připraví šest až osm porcí. Bohatě tak zasytí celou rodinu. 
Grilování samozřejmě není výhradně jen o marinovaném mase, spousta z nás si ráda pochutná i na uzeninách, jako jsou například klobásy. Kuřecí grilovací klobásky Trio bez E, obsahujív jednom balení tři oblíbené příchutě, které navíc neobsahují lepek ani přidané chemické látky. Díky jemnému kuřecímu masu a vyvážené chuti si Trio bez E oblíbili hlavně malí strávníci. 
FAMILY GRILL – Kuřecí steak marinovaný brusinky bez E. Tuto kombinaci ocení skuteční gurmáni, nasládlé brusinky dodají grilovanému masu ten správný „šmrnc“. Jako přílohu doporučujeme grilovanou cuketu a červenou papriku.
NOVINKA! Někdy se stává, že se nemůžeme rozhodnout, zda si vybrat ke grilování sýr nebo pořádný kus masa. DZ Klatovy uvedl na trh Klobásky s Maasdamerem, které v sobě spojují to nejlepší z obou ‚‚světů‘‘. Kvalitně zpracované kuřecí maso dodává jemnou chuť a sýr sladší ořechový nádech. Navíc jsou bez lepku!

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account