Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Boďulka
Boďulka
Vloženo 20. 3. 2018
Líbí se mi

Příprava latté

Boďulka
Boďulka
Vloženo 20. 3. 2018
Líbí se mi
Příprava latté

Příprava latté

Ahoj, děvčátka, už jste si taky někdy doma povzdechli nad tím, že byste si dali to krásně řezané latté z kavárny, ale doma si ho prostě nepřipravíte? To je, ale velký omyl! Dneska jsem si pro Vás připravila video návod, jak to krásné řezané latté vyšlehat doma. Nejdřív se podíváme, jak se takové lattéčko dělá v profesionální restauraci a následně uvidíte recept na přípravu doma. Věřte, že v obou případech budete mít stejně kvalitní a dobré lattéčko. Už bylo dost podceňování  Chce to trénink, chce to cvik, ale když se chce tak to jde  

 

 

Na přípravu lattéčka budeme potřebovat:

 

  • Plnotučné nebo polotučné mléko (z plnotučného mléka, jde vyšlehat pěna lépe)
  • Dobrou kávu (nejlépe espresso - tady s turkem nepochodíte)

 

Věci navíc:

  • Monin - příchuť do kávy
  • Sušenku 
  • Vodu

 

Hezké odpoledne při kávě 

 

 

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
87 981
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.