DĚKUJI ZA MOŽNOST TESTOVAT.
Stala jsem se testerkou BABETY, značky hotových náplní vhodných na pečení a přímou aplikaci. Tak tomu říkám opravdu “VYMAZLENÉ PEČENÍ”.
Celkem 5 kousků úžasných náplní, které mám možnost vyzkoušet, ochutnat, porovnat a podělit se o tom s vámi se všemi. Mám velkou radost. A budete ji mít i vy! Výrobky nejen, že jsou v krásném barevně sladěném balení, které samo o sobě láká k vyzkoušení, ale navíc i ve velmi praktickém. Snažší aplikaci jsem snad ještě neviděla. Náplň jednoduše vyndáte z krabičky, odstřihnete roh a můžete nanášet. Bez dalšího používání nádobí, dochucovadel a tvořítek.
Zkrátka a dobře – použitím výrobků od Kovandových ušetříte čas, práci a další zbytečné umývání mnoha a mnoha kousků kuchyňských pomůcek, které musíte vynaložit, než náplň “hand made” vyrobíte sami. Tohle již za vás udělala “BABETA”.


 

DNES JSEM VYTESTOVALA “ČOKOLÁDOVOU”
Půl kilogramu úžasné voňavé ČOKOLÁDOVÉ náplně. Luxus! Obsahuje čokoládové kostičky z kakaové hmoty, kakaového másla a příodního vanilkového aroma (více na každém obalu). 

NÁPLŇ SE SNADNO NANÁŠÍ PŘÍMO Z APLIKAČNÍHO SÁČKU.

JEDNODUŠE ODSTŘIHNETE JEHO ROH A POUŽÍVÁTE. SNADNÉ, RYCHLÉ A PRAKTICKÉ.

BĚHEM PEČENÍ SE Z TROUBY LINE DOKONALÁ VŮNĚ ČOKOLÁDY.

NÁPLŇ DRŽÍ NA TĚSTĚ, DRŽÍ TVAR, NESTÉKÁ ANI NEOSYCHÁ.

NEMUSÍTE JI VÍCE DOCHUCOVAT!

MÁ PŘÍJEMNOU NASLÁDLOU CHUŤ A VŮNI.


 

Čokoládovou náplň jsem vyzkoušela na tradiční české koláčky a “babiččiny” buchty.

Recept na kynuté, vláčné a dokonalé těsto si můžete připravit dle jednoduchého návodu zde >>
Z uvedené dávky připravíte 12 koláčků a 10 ks buchet, za předpokladu, že budete chtít péci oba druhy pečiva.
Ingredience zpracovávejte dohromady po sobě tak, jak jdou za sebou v receptu:
Těsto:

    150 ml teplého mléka
    ½ kostky droždí (21 g)
    1 ČL třtinového cukru

Teplé mléko vlijte do misky, přidejte cukr a promíchejte. Droždí do mléka rozdrobte, zamíchejte a nechte na teplém místě vzejít kvásek.

    600 g hladké mouky (používám špaldovou)
    Sůl – zarovnaná 1 ČL na toto množství mouky
    100 g cukru (používám krystalový)
    Strouhaná kůra z limety
    Šťáva z limety
    1 vajíčko (pokud možno domácí)
    80 ml kokosového oleje

Těsto dokonale zpracujte. Pokud vám na to nestačí vaše síla v rukou, použijte robot s hnětacími metlami. Tu nejtěžší práci odvedou za vás. Když máte zpracovaný hladký bochánek, odložte jej na 90 minut kynout na teplé místo.
Když těsto vykyne, můžete s ním čarovat, jak je libo. Je křehké, vláčné, dobře se „táhne“ tudíž s něj můžete vytvořit bez problémů i kynutý závin. Výborné je na koláče. Ať ovocné nebo klasické „pouťové“. Buchty jsou naprosto neodolatelné. A když ho doplníte o rozinky a pár kousků kandovaného ovoce, vytvoříte dokonalou vánočku nebo velikonoční mazanec.

Dobrou chuť!

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account