Také jste jako děti milovali puding? Já měla nejraději, když se ještě na teplém pudingu v mističce utvořil šraloup, a ten jsem pak potají ujídala. 🙂 Puding to je pro mě vzpomínka na dětství, první pomáhání mámě v kuchyni, vůně vanilky…

Pokud ze zdravotních důvodů nemůžete lepek, nemusíte zoufat, že puding neochutnáte. Dr. Oetker značka, která vyrábí pudingy s láskou již přes 100 let, přichází na trh s bezlepkovou novinkou.

Originál Puding bez lepku vanilková příchuť

Díky investici do nových výrobních opatření a zvýšené laboratorní kontrole nabízí Dr. Oetker Originál pudingy v bezlepkové kvalitě. 

Je chutným dezertem a stejně dobře poslouží i k zahuštění ovocných šťáv (jako samotný ovocný dezert nebo na ovocné dorty), ke zjemnění tvarohových náplní, pro výrobu dortových náplní, šodó, ovocných polévek apod. Nechte se inspirovat.
K pudingovému prášku se přidá 1/2 l mléka a 2-3 PL cukru. Svou chutí si Vás určitě získá.
Inspirovat se můžete spoustou chutných receptů a vrátit se tak do dětství. 🙂
Vybraly jsme pro vás dobrotu, kterou jistě oceníte vy i vaše děti: Melounový dezert


Přísady:

1 balení Originál Puding vanilka bez lepku Dr.Oetker

2 zarovnané lžíce cukru

450 ml polotučného mléka

150 g zakysané smetany

1 meloun žlutý zralý

čerstvá máta

Příprava:

1. Puding uvaříme podle návodu na obalu, ale pouze s 2 PL cukru a 450 ml mléka. Necháme vychladnout.

2. Do vychladlého pudingu vmícháme zakysanou smetanu.

3. Meloun rozpůlíme. Lžičkou vydlabeme z melounu kuličky. Případnou vodu z melounu slijeme.

4. 2/3 kuliček vmícháme do pudingu. Touto pudingovou směsí naplníme slupky melounu. Zbylou 1/3 kuliček dezert ozdobíme. Dozdobíme lístky máty.


Přejeme dobrou chut! *heart*

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account