Šalát z čínskej kapusty

Vytisknout recept
Kategorie Předkrm
Uvařila Emília Balonová

Ingredience

  • 1 ks Čínská kapusta (zelí)
  • 1 ks Konzerva kukurice
  • 1 ks Balkanský alebo feta syr
  • 1 ks Kyslá smotana

Instrukce

  • Čínsku kapustu nakrájame na pásiky, pridáme konzervu kukurice, balkánsky syr nakrájaný na menšie kocky a všetko premiešame s kyslou smotanou. Môžeme ochutiť obľúbenými bylinkami. Necháme odležať v chladničke. Podávame s pečivom.
     
    Ak nezoženiete fetu alebo balkánsky syr, rozmiešajte v kyslej smotana pol balenia bryndze - bude to chutiť takmer rovnako 🙂
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account