Jsme světem inspirací, příběhů a motivací.
vložila 1.6.2013
20 min.
příprava
20 minut min.
vaření
2 porce
 
Ingredience
  • Řapíkatý celer     ks
  • Jablka     2 ks
  • Sterilovaná sladká kukuřice    100 g
  • Zakysaná smetana     150 g
  • Sůl, pepř, citronová šťáva, olivový olej     ks
  • Polníček      ks

Lehký salát s řapíkatým celerem

Stonky řapíkatého celeru a jablka oloupeme a obojí nakrájíme na velmi drobné kostičky. Zakápneme olivovým oleje a citronovou šťávou, lehce osolíme, opepříme. Přidáme kukuřici a zakysanou smetanu a promícháme. Salát (může být polníček, rukola či obyčejný ledový salát) nakrájíme nebo natrháme na drobnější kousky a vše smícháme. Necháme asi půl hodinu dobře vychladit v ledničce.

Ideální ke grilovanému masu, ale i jen tak jako samostatná lehká svačina s pečivem.

 

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Místo, kde můžeš psát a diskutovat (57)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
6.2.2017
zaujmavy
29.1.2017
11.1.2017
Udělám....
10.1.2017
Řapíkatému celeru jsem chvíli přicházela na chuť, ale už ho sem tam použiji.
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (57)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
6.2.2017
zaujmavy
29.1.2017
11.1.2017
Udělám....
10.1.2017
Řapíkatému celeru jsem chvíli přicházela na chuť, ale už ho sem tam použiji.