Jsme světem inspirací, příběhů a motivací.
vložila 20.11.2015
10 min.
příprava
15 min.
vaření
4 porce
 
Ingredience
  • cibule větší    1 ks
  • stroužky česneku    3 ks
  • anglická slanina    25 dkg
  • zelené krájené fazolky mražené    40 dkg
  • cukr krystal    2 lžíce
  • sádlo (olej)    1 lžíce
  • balzamikový ocet     ks

Restované fazolky s anglickou slaninou

Na pánev dáme lžíci sádla (oleje), na proužky nakrájenou větší cibuli a na plátky nakrájené 3 stroužky česneku. Vše krátce orestujeme. Pak přidáme 25 dkg anglické slaniny nakrájené na kostičky a dále restujeme. Když je slanina dozlatova, přidáme 2 lžíce krystalu (lepší je hnědý) a necháme zkaramelizovat. Na zkaramelizovanou směs nasypeme fazolové lusky a chvilku provaříme.  Nakonec ochutíme solí a balzamikovým octem.

Hodí se jako výborná příloha ke grilovanému masu ,nebo lehká večeře.

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Místo, kde můžeš psát a diskutovat (26)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
19.2.2017
U nás velmi oblíbená příloha k masu.
17.2.2017
To budu jíst pouze já.
17.2.2017
Miluji takhle připravené fazolky. Musím vyzkoušet
17.2.2017
MŃam miluju fazolky,tohle neznám vyzkoušíme
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (26)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
19.2.2017
U nás velmi oblíbená příloha k masu.
17.2.2017
To budu jíst pouze já.
17.2.2017
Miluji takhle připravené fazolky. Musím vyzkoušet
17.2.2017
MŃam miluju fazolky,tohle neznám vyzkoušíme