Jsme světem inspirací, příběhů a motivací.
vložila 20.11.2015
10 min.
příprava
15 min.
vaření
4 porce
 
Ingredience
  • cibule větší    1 ks
  • stroužky česneku    3 ks
  • anglická slanina    25 dkg
  • zelené krájené fazolky mražené    40 dkg
  • cukr krystal    2 lžíce
  • sádlo (olej)    1 lžíce
  • balzamikový ocet     ks

Restované fazolky s anglickou slaninou

Na pánev dáme lžíci sádla (oleje), na proužky nakrájenou větší cibuli a na plátky nakrájené 3 stroužky česneku. Vše krátce orestujeme. Pak přidáme 25 dkg anglické slaniny nakrájené na kostičky a dále restujeme. Když je slanina dozlatova, přidáme 2 lžíce krystalu (lepší je hnědý) a necháme zkaramelizovat. Na zkaramelizovanou směs nasypeme fazolové lusky a chvilku provaříme.  Nakonec ochutíme solí a balzamikovým octem.

Hodí se jako výborná příloha ke grilovanému masu ,nebo lehká večeře.

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Místo, kde můžeš psát a diskutovat (16)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
21.1.2017
Pochoutka,manžel je dělá výborné.
18.1.2017
Toto jidlo miluju,kdyz jdu do restaurace na veceri snazim se abych mela fazolky jako prilohu,doma se mi nikdy nepovedou.
15.1.2017
Jedno z mým nejoblíbenějších jídel kterému nikdy neodolám a taky si ho v týdnu udělám
13.1.2017
Já to miluju jako přílohu ke špízům (vepřové maso, špek, paprika, cibule, cuketa, lilek)
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (16)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
21.1.2017
Pochoutka,manžel je dělá výborné.
18.1.2017
Toto jidlo miluju,kdyz jdu do restaurace na veceri snazim se abych mela fazolky jako prilohu,doma se mi nikdy nepovedou.
15.1.2017
Jedno z mým nejoblíbenějších jídel kterému nikdy neodolám a taky si ho v týdnu udělám
13.1.2017
Já to miluju jako přílohu ke špízům (vepřové maso, špek, paprika, cibule, cuketa, lilek)