Paradajkové hrianky

Vytisknout recept
Paradajky umyjeme, odstránime stopku, vrch jemne narežeme do kríža, vložíme do nádoby s vriacou vodou a necháme chvíľu odstáť, asi 1 minútu.
Potom sprudka schladíme v studenej vode, ošúpeme a nakrájame na menšie kocky.
Vložíme do misy, pokvapkáme 1 PL oleja a zľahka premiešame.
Plátky chlebíka opečieme dozlatista.
Z jednej strany potrieme cesnakom. 
 
Na každý plátok chlebíka rovnomerne nanesieme pripravené paradajky a pokvapkáme zvyšným olejom.
Dochutíme soľou a čiernym korením.
Na záver ozdobíme čerstvými lístkami bazalky a servírujeme.
4ks - paradajky
4lžíce - olivový olej
ks - čerstvý chlieb
2stroužek - cesnak
ks - čerstvá bazalka
ks - morská soľ
ks - mleté čierne korenie
příprava - 20
vaření - -
Kategorie Předkrm
Uvařila Monika Galgócziová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account