Hrášková polévka s cuketkou

Vytisknout recept
Na oleji osmahneme cibulku na drobno, přidáme česnek na plátky, vysypeme povolený hrášek a na kostky cuketu. Po chvilce opékání zalijeme vodou, přidáme bujon, nakonec na zjemnění mléko. Pokud chcete, můžete zahustit zásmažkou. Kdo nemá rád bujon, použijte vývar, ale já mám bujony ráda... 🙂 Vše tyčovým mixerem rozmixujem, můžete nechat trochu hrášku a cuketky na ozdobu...
1ks - Sáček mraženého hrášku
1ks - Cibule
1ks - Malá cuketa
1ks - Zeleninový bujon
1l - Voda
200ml - Mléko
1ks - Stroužek česneku
příprava - 10
vaření - 20
Kategorie Polévka
Uvařila SoňaPokorná

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account