Vepřové plátky na šalotce a kmínu

Vytisknout recept
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme hodně kmínem, potřeme z jedné strany hořčicí, obalíme z obou stran v mouce a zprudka opečeme na oleji. Dáme na talíř a v téže hrnci opečeme šalotky na kostičky, zalijeme vývarem, vrátíme opečené maso a dusíme do změknutí. Podáváme z rýží.
4ks - Šalotka
4lžíce - Hl.mouka
4lžíce - Olej
2lžíce - Kmín
600ml - Vývar
4ks - Vepřová kýta na plátky
2lžíce - Plnotučná hořčice
příprava - 10
vaření - 60
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila SoňaPokorná

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account