Jsme světem inspirací, příběhů a motivací.
vložila 9.1.2017
10 min.
příprava
30 min.
vaření
4 porce
 
Ingredience
  • treska filety    800 g
  • smotana na varenie    300 ml
  • paradajky    3 - 4 ks
  • cesnak    3 stroužek
  • mozzarella    2 - 3 ks
  • provensalské korenie     ks
  • soľ     ks
  • mleté čierne korenie     ks

Rýchla a chutná večera: Treska zapečená s mozzarellou a paradajkami

Predstavujem Vám našu večeru 

Rúru predhrejeme na 200°C.

Ryby osolíme a okoreníme mletým čiernym korením a poukladáme tesne vedľa seba do zapekacej misy.

Posypeme provensalským korením a dáme na cca 15 minút zapiecť do rúry nezakryté.

Potom na ryby poukladáme na kolieska nakrájané paradajky, na plátky nakrájaný cesnak a na kolieska nakrájanú mozzarellu. 

Zalejeme smotanou na varenie a pečieme nezakryté ďalších 20 minút. 

Podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Místo, kde můžeš psát a diskutovat (9)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
18.1.2017
Tresku mám v zásobě, jako ostatně i jiné ryby, často je konzumujeme a tak tento recept ráda vyzkouším.
18.1.2017
mnam, robila som podobne bezmasite zemiaky s rajcinami a mozzarelou, dakujem za tip, v piatok bude rybicka
18.1.2017
12.1.2017
mnamka milujeme ryby
12.1.2017
Aj my
11.1.2017
Mňam
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (9)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
18.1.2017
Tresku mám v zásobě, jako ostatně i jiné ryby, často je konzumujeme a tak tento recept ráda vyzkouším.
18.1.2017
mnam, robila som podobne bezmasite zemiaky s rajcinami a mozzarelou, dakujem za tip, v piatok bude rybicka
18.1.2017
12.1.2017
mnamka milujeme ryby
12.1.2017
Aj my
11.1.2017
Mňam