Ryba v alobale na panvici

Vytisknout recept
Mrkvu, zeler, kaleráb očistíme a nakrájame na tenké hranolky - skôr pásiky. Rybu umyjeme, osušíme a ochutíme bylinkami a korením na ryby. Odtrhneme si širší alobal, polovicu natrieme olejom, dáme pásiky zeleniny, na to ochutenú rybu, plátok masla, snietko rozmarínu a podlejeme 1 lyžicou vody. Alobal prehneme na polovicu a zo všetkých 3 strán dobre aj 3x preložíme, aby neunikala para. Dáme na panvicu potretú olejom a pečieme, kým sa alobal nenafúkne. Necháme asi 1 minútu a opatrne preložíme na tanier trochu ochladiť,medzitým môžeme robiť druhú porciu na panvici. Pri otváraní opatrne, aby nás neopálila para.
Podávame so zemiakmi.
1ks - ryba
1ks - mrkva, kaleráb, zeler
1plátek - masla
1lžíce - olivový olej
ks - korenie na ryby
1ks - rozmarínu
příprava - 5
vaření - 5
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account