Kuracie po čínsky s pórom

Vytisknout recept
Kuracie mäso nakrájame na kocky, premiešame so solamylom, zázvorom, koriandrom, badiánom a korením (ak niečo z korenín nemáme, nevadí, vždy to bude iné :), pokvapkáme so 6 lyžicami sójovej omáčky a necháme odležať asi 1/2 hodinu. Zatiaľ si môžeme urobiť ryžu.
Pór nakrájame na polokolieska a za stáleho miešania osmažíme vo woku na 3 lyžiciach oleja do polomäkka. Vyberieme na tanier, rozpálime znova 3 lyžice oleja a osmažíme naložené mäso pár minút, kým nie je vnútri biele. Pridáme pór, prilejeme 6 lyžíc sójovej omáčky a podusíme ešte 2-3 minuty.
750g - kuracieho mäsa
4lžíce - solamylu
2lžička - mletého zázvoru
1špetka - mletého koriandra
1špetka - mletého badiánu
6+6lžíce - sójovej omáčky
1ks - pór
ks - čierne korenie
příprava - 5+30
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account