Francouzská Pissaladina, křehký slaný koláč, co chutná i za studena

Vytisknout recept
Extrémně jednoduchý a výborný cibulový koláč - pokud čekáte návštěvu a máte 20 minut na přípravu pohoštění, je tento rychlý recept ideálním řešením.

Cibuli pokrájíme na měsíčky a orestujeme do zavadnutí na olivovém oleji. Necháme zchladnout, poklademe na rozválené listové těsto, ozdobíme ančovičkami a olivami, pokapeme olejem a pečeme v troubě na 180 stupňů asi 15 minut
 
Výborně chutná teplý i za studena. Dobrou chuť!


1ks - listové těsto (balení)
1ks - ančovičky v oleji
1hrnek - černé olivy
5ks - cibule
2lžíce - olivový olej
příprava - 5
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila KristinaGrey

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account