Dáváme ženám příležitosti a práci
Chřest s parmazánem a lososem
vložila 25.5.2015
10 min. min.
příprava
10 min. min.
vaření
2 porce
 
Ingredience
  • Chřest     8 ks
  • Máslo    2-3 lžíce
  • Kukuřičná strouhanka    4 lžíce
  • Hoblinky parmazánu     ks
  • Bylinky      ks

Chřest s parmazánem a lososem

Už jste vyzkoušely blanšírovaný chřest od Goldy? Podělila se s námi o jeho obměnu, můžete podávat samostatně nebo třeba s lososem.

Blanšírovaný chřest prohřejeme asi 1 minutu na páře a mezitím upražíme na másle strouhanku.

Chřest rozdělíme na talíře, posypeme strouhankou, parmazánem a bylinkami. Větším jedlíkům přidáme na talíř vařené brambory a krůtí steak nebo opečený filet z ryby.

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Čtěte také
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (19)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
17.4.2018
Skvělý recept
16.4.2018
mnam
16.4.2018
Chřestová sezóna je super, díky za recept, vyzkouším.
15.4.2018
skvělá úprava i kombinace. lahodné
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (19)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
17.4.2018
Skvělý recept
16.4.2018
mnam
16.4.2018
Chřestová sezóna je super, díky za recept, vyzkouším.
15.4.2018
skvělá úprava i kombinace. lahodné