Zdravější verze tyčinek Snickers bez cukru

Vytisknout recept
V pánvi rozehřejeme máslo s datlovou pastou. Přidáme skořici, vanilku, sůl, vločky a na mírném plameni mícháme 4 minuty.
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s arašídovým máslem.
Nízkou plastovou nádobku vyložíme folií ( 13x18 cm) a naplníme polovinou směsi. Nalijeme skoro všechnu čokoládu, opět nasypeme směs a pocákáme zbytkem čokolády.
A šup do lednice..

Domácí datlová pasta

Datle namočíme přes noc do vody. Druhý den slijeme vodu a rozmixujeme do hladka. Můžete místo vody použít jablečný mošt - chuť je pak výraznější.
 
110g - Máslo
220g - Vločky ovesné
100g - Datlová pasta
1lžička - Skořice mletá, vanilkový extrakt
120g - Kvalitní čokoláda
1/4lžička - Sůl
3lžíce - Arašídové máslo
příprava - 15
vaření - 4
Kategorie Dezert
Uvařila AntonínMikeška

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account