Trasená torta

Vytisknout recept
Na piškótu vymiešame celé vajcia s cukrom, pridáme olej a vodu a potom múku s práškom do pečiva. Podľa tortovej formy si vystrihneme kruh z papiera na pečenie, položíme dnu a bez vymastenia okrajov nalejeme cesto. Upečieme do zlatista. Po vychladnutí obkrojíme nožíkom kraje, preklopíme na servírovaciu misu a stiahneme papier.
 
Mandarínky ocedíme a šťavu odložíme.
 
Do zatváracej misy nalejeme šľahačkovú smotanu, šťavu z mandarínok a krém Olé. Zatvoríme a pár sekúnd dobre trasieme, kým tekutina vnútri nezhustne.
Piškótu natrieme džemom, poukladáme scedené mandarínky, natrieme krém a posypeme strúhanou čokoládou.
3ks - vajcia
120g - práškového cukru
1dcl - oleja
1dcl - vody
150g - polohrubej múky
1lžička - prášku do pečiva
250ml - šľahačková smotana
1ks - konzerva mandarínok
1ks - krém Olé vanilkový bez varenia
2-3lžíce - marhuľový džem
ks - čokoládové hoblinky na ozdobu
příprava - 10
vaření - 40
Kategorie Dezert
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account