Dáváme ženám prostor, příležitosti a práci. Již 5 let!
Sněhová Pavlova srdíčka
vložila 11.1.2018
25 min.
příprava
35 min.
vaření
1 tác porce
 
Ingredience
  • bílek    6 ks
  • cukr krupice    210 g
  • cukr s mandlovou příchutí Vitana    1 ks
  • cukr moučka    150 g
  • rybízová marmeláda    50 g

Sněhová Pavlova srdíčka

Bílky, cukr krupice a cukr s mandlovou příchutí našleháme v pevný sníh, přimícháme moučkový cukr a rybízovou marmeládu. Pomocí cukrářského sáčku sníh nastříkáme do tvaru srdce na pergamenový papír a sušíme při 100 stupních cca 1hodinu. Po upečení stříkáme šlehačkou se ztužovaček a slepíme.

Dohotovení

500ml smetany ke šlehání

2 bal. Vitana Ztužovače na šlehačku

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Čtěte také
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (13)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Vypadá to úžasně, velice originální, recept si opíšu
15.1.2018
Vypadají úžasně
12.1.2018
lákavé, ale nyní tabu
12.1.2018
Pavlovu jsem nikdy nepekla, nemám na ni odvahu.
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (13)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Vypadá to úžasně, velice originální, recept si opíšu
15.1.2018
Vypadají úžasně
12.1.2018
lákavé, ale nyní tabu
12.1.2018
Pavlovu jsem nikdy nepekla, nemám na ni odvahu.