Zmrzlé květy růží

Vytisknout recept
Vanilkový lusk nechte povařit v mléce. Čím delší dobu se bude v mléce louhovat, tím intenzivnější bude chut. Potom nechte mléko zcela vychladnout. Žloutky s cukrem vyšlehejte do pěny a pomalu na mírném plameni přimíchávejte k mléku. Pozor, směs se nesmí vařit ! Potom jí nalijte v rovnoměrné tenké vrstvě na plech a dejte mrazit. Potom zmrzlinu naškrabejte špachtlí do tvaru rolek, ozdobte ovocem, topingem a máte hotovo. 
 
Tahle výborná sladkost k nám dorazila z Thajska *wine*
500ml - Mléko
4ks - Žloutky
100g - Cukr
ks - Vanilkový lusk
ks - toping ( dle výběru )
příprava - 5-6 hodin
vaření - 60
Kategorie Chuťovka
Uvařila Klára Hrbáčová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account