Jsme světem inspirací, příběhů a motivací.
vložila 20.10.2013
15-20 minut min.
příprava
5 minut min.
vaření
4 porce
 
Ingredience
  • Dýně máslová/hokkaido     ks
  • Sůl, pepř     ks
  • Olivový olej      ks

Zdravé dýňové hranolky

Jak využít dýně ze zahrádky rychle a chutně? Vyzkoušejte tip od Novisky. Dobrou chuť!

Dýni oloupeme (hokkaido nemusíme), vydlabeme a nakrájíme na hranolky. 

Troubu rozpálíme na 225 stupňů Celsia.

Hranolky dáme na plech vyložený papírem na pečení, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.

Pečeme cca 10 minut a poté přesuneme pod gril, aby hranolky získaly zlatavou barvu (hlídáme a občas promícháme).

Opravdu exkluzivní záležitost

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Místo, kde můžeš psát a diskutovat (60)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
1.3.2017
vyzkouším
5.2.2017
26.1.2017
Škoda, že jsem si nepřečetla dřív
15.1.2017
Také musím vyzkoušet
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (60)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
1.3.2017
vyzkouším
5.2.2017
26.1.2017
Škoda, že jsem si nepřečetla dřív
15.1.2017
Také musím vyzkoušet