Zdravé dýňové hranolky
vložila 20.10.2013
15-20 minut min.
příprava
5 minut min.
vaření
4 porce
 
Ingredience
  • Dýně máslová/hokkaido     ks
  • Sůl, pepř     ks
  • Olivový olej      ks

Zdravé dýňové hranolky

Jak využít dýně ze zahrádky rychle a chutně? Vyzkoušejte tip od Novisky. Dobrou chuť!

Dýni oloupeme (hokkaido nemusíme), vydlabeme a nakrájíme na hranolky. 

Troubu rozpálíme na 225 stupňů Celsia.

Hranolky dáme na plech vyložený papírem na pečení, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.

Pečeme cca 10 minut a poté přesuneme pod gril, aby hranolky získaly zlatavou barvu (hlídáme a občas promícháme).

Opravdu exkluzivní záležitost

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Čtěte také
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (74)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
22.10.2017
Vypadají fantasticky
11.10.2017
to je určitě dobrota
29.9.2017
robím ich celú sezonu, ani nestačia rásť
20.9.2017
Jsou výborné i samotné bez masíčka.
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (74)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
22.10.2017
Vypadají fantasticky
11.10.2017
to je určitě dobrota
29.9.2017
robím ich celú sezonu, ani nestačia rásť
20.9.2017
Jsou výborné i samotné bez masíčka.