Dáváme ženám příležitosti a práci.
Bramborové karbanátky s porkem
vložila 5.1.2018
40 min.
příprava
smažení 45 minut min.
vaření
dost porce
 
Ingredience
  • brambory    5-6 ks
  • hladká mouka    3 lžíce
  • porek    2 ks
  • vejce    3 ks
  • petržel     dle chuti ks
  • sůl a pepř    dle chuti ks
  • olej     na smažení ks

Bramborové karbanátky s porkem

Uvařené brambory ve slupce oloupeme a nastrouháme. Pórek nakrájíme na tenké proužky i se zelenou částí a chvíli povaříme v osolené vodě. Necháme pórek důkladně okapat a přidáme k bramborám, rovněž i vejce , petrželku, pepř a sůl. Směs dobře promícháme a tvarujeme malé karbanátky, obalíme je v mouce a smažíme po obou stranách ve velmi horkém oleji. Podáváme s mrkvovým salátem nebo nakládanou zeleninou.

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Čtěte také
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (16)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
16.1.2018
Dneska jsem je udělala k obědu, je to fakt dobrota...a k tomu máme salát z čínského zelí s jablkem
13.1.2018
Vypadají krásně, určitě zkusím...
12.1.2018
12.1.2018
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (16)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
16.1.2018
Dneska jsem je udělala k obědu, je to fakt dobrota...a k tomu máme salát z čínského zelí s jablkem
13.1.2018
Vypadají krásně, určitě zkusím...
12.1.2018
12.1.2018